Spaceplan background
Spaceplan envelope

RÓLUNK

Spaceplan rólunk

Oldalunkkal olyan építész tervezőirodákat, formatervezőket, belsőépítészeket, lakberendezőket céloztunk meg, akik vallják, hogy eredeti ötleteiket piacképesebbé válnak, ha továbbfejleszthetik vagy kiegészíthetik a spaceplan csapatának szolgáltatásaival, amelyek mögött 21 éves nemzetközi piaci tapasztalat áll.

Mi az Ön tervezői munkáját tesszük még látványosabbá, színesebbé, mozgóbbá és realisztikusabbá vagy akár filmszerűbbé! Ezen szolgáltatások sora igen hosszú, és a folyamat bármely szakaszában segíthetünk! Az időhiány, a szabad kapacitás hiánya tehát nem akadály többé, de ha csak egyszerűen a tervezési folyamatot már egy további szakma bevonásával tartja célszerűnek folytatni, akkor is érdemes velünk együttműködnie.

A választás mindig az Öné:

  • mi elkészíthetjük digitalizált 2D-s rajzait
  • majd azt 3D-ba felhúzhatjuk, hogy a további kézi színezési technikákra, kollázsolásra lehessen koncentrálni
  • külön szín- és burkolatterv csomagokat készítünk piaci termékekkel, felületi kódokkal
  • fotorealisztikussá tehetjük a berendezési tervet, illetve meglévő tervére készíthetünk további fénybeállításokat is
  • virtuális tervét helyszíni beltéri vagy kültéri fotóba is illeszthetjük
  • mindezekről animációt készíthetünk, feliratokkal
  • többmenüpontos teljes DVD film is készíthető
  • formatervezők számára teljes modellezést vállalunk
  • lakberendezőknek, restaurátoroknak bútor face lift is megvalósítható, tehát az átkárpitozást, felújítást tudjuk szemléltetni

Spaceplan rólunk

A legfőbb különbség, ami minket megkülönböztet a hagyományos virtuális látványtervezőktől, az a piaci tapasztalat és kapcsolatrendszer, ami által a terveinken szereplő minden egyes anyag, felület, szaniter, szerelvény, bútor-kiegészítő és berendezési tárgy létező, kereskedelmi forgalomban kapható termék. Piacismeretünknek köszönhetően arra is lehetőségünk van, hogy az Ön által meghatározott árszintű, konkrét terméket illesszük be.

Természetesen az ábrázolt objektumok minden szükséges kódját, paraméterét megadjuk tételesen. Ezáltal a valódi anyagminták összessége és a virtuális képek közötti esetleges különbség is - melyek monitorfüggően változhatnak -, felmérhető és láthatóvá válik.

Bízunk benne, hogy hamarosan partnereink között üdvözölhetjük!

IDE KATTINTVA TÖLTSE LE ONLINE BEMUTATKOZÓ ANYAGUNKAT!

Spaceplan envelope

ÁRAJÁNLAT

Az alábbi elérhetõségek bármelyikén kérheti Kollégáink segítségét már a döntési folyamat legelsõ fázisában, legyen szó iroda- vagy területfelmérésrõl, szakvélemény készítésrõl, berendezési tervezésrõl, szaktanácsadásról, vagy látványtervek készítésérõl, vizualizálásról.

Telefon
+36 1 274-0001
Email
arajanlat@spaceplan.hu