Spaceplan background
Spaceplan envelope

A WiredScore minősítés – az ingatlanok digitális szabványa

| HOME | CIKKEK | A_WIREDSCORE_MINOSITES_-_AZ_INGATLANOK_DIGITALIS_SZABVANYA_
2022-08-01 Written by: Takács Andrea Spaceplan | A WiredScore minősítés – az ingatlanok digitális szabványa  | europadesign, wiredscore, office, szabvany, minosites, rendszer, fejlesztes, elerhetoseg, innovativ, ingatlan, infrastruktura,

A munkahelyek értékét, akár az ingatlanszakma akár a HR szakma számára igen nehéz megállapítani. Egy újabb minősítést mutatunk be elsőként, amolyan minden IoT megoldás alfájaként.

A digitális elérhetőség mércéje vagy az ingatlanok digitális szabványa; ez a WiredScore. A tizenkét ország vezető bérbeadói által használt WiredScore világszerte az épületek digitális csatlakoztathatóságának elismert tanúsítási rendszere; az ingatlan elhelyezkedése és az ára után a digitális infrastruktúra, az internetes elérthetőség a harmadik legjelentősebb szempont, amelyet egy vásárló vagy bérlő az ingatlan kiválasztása során megvizsgál. A WiredScore a projekt teljes életciklusa alatt segít a tervezőknek és kivitelezőknek, valamint a bérbeadóknak épületeik fejlesztésében, értékelésében, összehasonlításában és népszerűsítésében.


WiredScore

Digitális elérhetőség mércéje vagy az ingatlanok digitális szabványa; a WiredScore, forrás: https://wiredscore.com


Legyen szó ipari, kereskedelmi, irodai ingatlanról vagy otthonáról, a modern technológiával felszereltség jelentősen hozzájárul az ingatlan értékéhez és jövedelmezőségéhez. Az ingatlan használói – az ott lakók, élők és dolgozók – kényelmének és hatékonyságának már alapvető tényezője az internetkapcsolat. Ezért a WiredScore küldetése, hogy a világ épületeit jobban összekapcsolhatóvá és intelligensebbé tegye, lehetővé téve az együttműködésen alapuló, dinamikusabb és innovatívabb jövőt. A WiredScore minősítési rendszer audittal segít az ingatlantulajdonosoknak és ingatlanfejlesztőknek felmérni a digitális felszereltség szintjét, tanácsokat adnak a fejlesztéshez. A cégek hatékony működésének alapja a minél korszerűbb, megbízható és gyors digitális kapcsolat, így egy WiredScore minősítés 5%-kal növelheti az iroda bérleti díját, hiszen ekkora hozzáadott értéket képvisel. 

A WiredScore több fő szempontot vizsgál; menyire megbízható az ingatlanban megtalálható digitális infrastruktúra, elég rugalmas-e a jövő technológiai újításainak a beépítéséhez, a mobil internet az épület minden pontján, az alagsori parkolóban is elérhető, elég stabil-e a wifi kapcsolat? A minősítés során olyan költséghatékony megoldásokat javasolnak, amelyek jövőbiztossá teszik az épületet, növelik az ingatlan értékét és megvédik a technológiai elértéktelenedéstől. WiredScore

A WiredScore minősítés a digitális infrastruktúra fejlettségének megfelelően öt különböző szinten képviseli az elért pontszámot, forrás: https://wiredscore.com


Az épülettulajdonosok a következő előnyökből részesülnek a tanúsítást követően: az új bérlők megnyerése, a növekvő bérleti díj bevétel, a jövőbeni használhatóság és biztonság biztosítása a csatlakozáson keresztül. A WiredScore tanúsítvány bemutatása nagyszerű módja az épület hírnevének növelésére. Ha a bérbeadó jelzi, miszerint egy WiredScore tanúsítvánnyal rendelkező épületben élnek vagy dolgoznak, a bérlők megbecsülve érezhetik magukat és biztosak lehetnek abban, hogy technológiai igényeik több mint teljesülnek. 

WiredScore2A WiredScore minősítés jól látható helyen jelenik meg az épületeken – Fizzy Hayes 2020, forrás: https://wiredscore.com

A WiredScore felhatalmazza a bérbeadókat arra, hogy megértsék, javítsák, összehasonlítsák és népszerűsítsék épületeik digitális infrastruktúráját. Függetlenül attól, hogy az ingatlan lakott vagy fejlesztés alatt áll, e minősítés elérése révén segít teljes mértékben átlátni az épület digitális képességeit, szükség esetén fejleszteni azokat, valamint népszerűsíteni azt a meglévő és jövőbeli bérlők körében. A kapcsolat az üzlet szempontjából kritikus fontosságú, a WiredScore minősítés bizonyítja, hogy az épület rendelkezik azzal a digitális infrastruktúrával, amelyre a mai vállalatok támaszkodnak és amelyet a holnap vállalatai még inkább keresni fognak.

WiredScore OfficeA kapcsolat az üzlet szempontjából kritikus fontosságú, forrás: https://wiredscore.com


 WIREDSCORE VIDEO Spaceplan envelope

ÁRAJÁNLAT

Az alábbi elérhetõségek bármelyikén kérheti Kollégáink segítségét már a döntési folyamat legelsõ fázisában, legyen szó iroda- vagy területfelmérésrõl, szakvélemény készítésrõl, berendezési tervezésrõl, szaktanácsadásról, vagy látványtervek készítésérõl, vizualizálásról.

Telefon
+36 1 274-0001
Email
arajanlat@spaceplan.hu