Spaceplan background
Spaceplan envelope

Colonnade iroda referenciánk Az Év Irodája Verseny győztesei között!

| HOME | CIKKEK | COLONNADE_IRODA_REFERENCIANK_AZ_EV_IRODAJA_VERSENY_GYOZTESEI_KOZOTT
2024-04-22 Written by: Europa Design Spaceplan | Colonnade iroda referenciánk Az Év Irodája Verseny győztesei között! | EuropaDesign, Colonnade, AzÉvIrodája, AzÉvKözépvállalatiIrodája, győztes, officedesign,,designfurniture,Pedrali,Sits,Hay,Arper

A nyertes koncepció: esztétikus, harmonikus, természetközeli, olyan mérnöki-belsőépítészeti alkotás, ami a modern irodakialakítás, a dizájn és fenntarthatóság terén is kiemelkedő


Az Év Irodája verseny és a Real Estate Awards az ingatlanpiac meghatározó eseménye már tizenhárom éve. A versenyre olyan irodák és közösségi terek nevezéseit várják, akik az adott évben költöztek vagy kerültek felújításra, és készen állnak rá, hogy megmutassák magukat a nagyvilágnak.


Az Europa Design büszkén mutatja be az idei év győztesét, a Colonnade Biztosító új váci úti irodáját. Az Europa Design nem csak bútorokat szállított ehhez az új projekthez, hanem az új létesítmény kialakítását megelőzően az irodai auditot is elvégezte, melynek segítségével a munkavállalók számára ideális munkakörnyezetet jöhetett létre. A kivitelezési folyamatot a Fitout Zrt., a tervezési, belsőépítészeti munkákat a Value 4 Real Group végezte. 


A Colonnade Biztosító elkötelezett egy olyan központ létrehozása mellett, ami nemcsak támogatja a vállalat fejlődését, hanem a jövő Colonnade Biztosítóját és az iparágban betöltött szerepét is tükrözi. Az új iroda a H2Offices irodakomplexumban található, és a tervezés során a fenntarthatóság és a modern munkaterek megalkotása mellett a harmonikus munkahely megteremtése volt a cél. Az irodába lépve azonnal elvarázsolja a látogatót a modern elegancia és a természetközeli harmónia.
Mi teszi kiemelkedővé ezt az iroda projektet?

Az iroda a modern irodakialakítás, a dizájn és a fenntarthatóság terén kiemelkedő teljesítményt nyújt. A tervezés során nemcsak az esztétika és a funkcionalitás volt fontos, hanem a munkavállalók kényelme, jólléte és a fenntarthatóság is. Az iroda kiválasztásakor és kialakításakor hangsúlyt fektettek arra, hogy zöld megoldásokkal rendelkező irodába költözzenek, csökkentve ezzel tevékenységük környezeti hatását és ökológiai lábnyomukat.


Skandináv dizájn: világos, harmonikus pasztellszínek, letisztult vonalvezetés, valamint organikus formák és a fa használata

A belsőépítészeti koncepció a kényelmes és fenntartható munkakörnyezet megteremtésére összpontosított, nagy hangsúlyt fektetve a munkavállalók egészségére és jóllétére. Az iroda skandináv dizájnt tükröz, világos színekkel, letisztult vonalvezetéssel és természetes anyagokkal, valamint zöld növényekkel kiegészítve, hogy egy harmonikus és inspiráló környezetet teremtsen.

Az iroda nem csupán egy munkahely, hanem egy olyan tér, ami tükrözi a vállalat elkötelezettségét az egészséges és fenntartható munkakörnyezet, valamint a munkahelyi jóllét mellett. A projekt során a dolgozók is aktívan részt vettek, biztosítva, hogy az iroda valóban az ő igényeikre szabott legyen. A végeredmény egy otthonos, professzionális munkakörnyezet lett, amely hosszú távon támogatja a Colonnade munkatársainak hatékony és kiegyensúlyozott munkavégzését.

Az iroda bútorozásában az Europa Design is részt vett, míg a belsőépítészeti tervezők Szabó Attila és Knerczer Bea vezették a projektcsoportot. A projekt elnyerte Az Év Irodája Verseny Az Év Középvállalati Irodája kategóriában díját.


 Colonnade referenciáról bővebben  Az Év Irodája verseny 


Spaceplan envelope

ÁRAJÁNLAT

Az alábbi elérhetõségek bármelyikén kérheti Kollégáink segítségét már a döntési folyamat legelsõ fázisában, legyen szó iroda- vagy területfelmérésrõl, szakvélemény készítésrõl, berendezési tervezésrõl, szaktanácsadásról, vagy látványtervek készítésérõl, vizualizálásról.

Telefon
+36 1 274-0001
Email
arajanlat@spaceplan.hu