Spaceplan background
Spaceplan envelope

Hibrid üzleti reggeli : ESG követelmények a magyar piacon 2024.05.23.

| HOME | CIKKEK | FRANCIA_KAMARA_HIBRID_UZLETI_REGGELI__ESG_KOVETELMENYEK_A_MAGYAR_PIACON
2024-05-07 Written by: Europa Design Spaceplan | Hibrid üzleti reggeli : ESG követelmények a magyar piacon 2024.05.23. |  CCI France Hongrie, ESG, CSR, Hibrid üzleti reggeli,Europa Design

A Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara a Wellpont rendezvényhelyszínen tartja következő hibrid üzleti reggelijét!


ESG követelmények a magyar piacon

Egyszeri kötelezettség vagy folyamatos kihívás?


Már a magyar szabályozás is szabványosított ESG jelentés készítését és fenntarthatósági átvilágítási kötelezettséget ír elő a vállalkozások számára, amelyet méretük alapján lépcsőzetesen, 1–3 év alatt kell bevezetniük. A szabályok idén január 1-től élnek.


A követelményeket nem csupán az érintett vállalatoknak, hanem a beszállítói láncukban érintett cégeknek is teljesíteni kell, mindez ráadásul folyamatos monitorozás alá tartozik.


A vállalatokra egyre nagyobb nyomás nehezedik tehát, hogy komolyan vegyék ezen elvárásokat, a célszámokat és azok teljesítését, hiszen a szabályok a gyakorlatban objektív módon is ellenőrizhetőek, az eredmények egymással összevethetők és nyilvánosak. Az ellenőrzést és esetleges szankciók alkalmazását pedig a nemzeti hatóságok végzik.

Eseményünkre a magyar ESG ökoszisztéma szereplőit hívtuk meg a szabályozói, a tanácsadói, a jogalkalmazási és a technológiai oldal képviselői személyében, hogy hiteles szakmai információkat kaphassunk és a lehető leggyakorlatiasabb és mindenre kiterjedő útmutatást nyújtsanak a vállalatok számára az ESG szabályozásból származó kötelezettségekről.


Részleteket megtudhat az eseményről az alábbi gombra kattintva:

 Az esemény részletes programja 


Kérjük, személyes vagy online részvételi szándékát 2024. május 17-ig jelezze az info@ccifrance-hongrie.org e-mail címen, vagy az alábbi gombra kattintva:

 Regisztráció 

Spaceplan envelope

ÁRAJÁNLAT

Az alábbi elérhetõségek bármelyikén kérheti Kollégáink segítségét már a döntési folyamat legelsõ fázisában, legyen szó iroda- vagy területfelmérésrõl, szakvélemény készítésrõl, berendezési tervezésrõl, szaktanácsadásról, vagy látványtervek készítésérõl, vizualizálásról.

Telefon
+36 1 274-0001
Email
arajanlat@spaceplan.hu