Spaceplan background
Spaceplan envelope

A vadonatúj munkakultúra zászlóshajója, az ingatlanpiac celebje - az iroda.hu cikke

| HOME | HIREK | A_VADONATUJ_MUNKAKULTURA_ZASZLOSHAJOJA_AZ_INGATLANPIAC_CELEBJE_-_AZ_IRODAHU_CIKKE_1
2014-03-10 Written by: N/A Spaceplan | A vadonatúj munkakultúra zászlóshajója, az ingatlanpiac celebje - az iroda.hu cikke |

"A Green House irodaház mostanában jó néhány díjat besöpört, így megnyerte az Év Zöld Ingatlanprojektje díjat, Az Év Irodaháza Különdíjat, plusz a Green Building Award díjátadón is kapott egy díjat. Az Év Irodája pedig az az Avis Budget Group lett, amely az épület falai között bérel több mint 7000 négyzetmétert. Vagyis a 2012 végén átadott épület egy olyan mintaprojekt, ahol a fenntartható ingatlanfejlesztések, a 21. századi irodaházak, valamint az Y-generáció igényeire szabott modern munkakultúrák és egyterű irodakoncepciók egyaránt tanulmányozhatók. Ha itt belépünk, akkor minden kortárs igényt és igényességet megismerhetünk, amire ma egy bérlőnek és munkavállalónak szüksége van."

A teljes cikket az iroda.hu oldalán olvashatjátok.

Spaceplan envelope

ÁRAJÁNLAT

Az alábbi elérhetõségek bármelyikén kérheti Kollégáink segítségét már a döntési folyamat legelsõ fázisában, legyen szó iroda- vagy területfelmérésrõl, szakvélemény készítésrõl, berendezési tervezésrõl, szaktanácsadásról, vagy látványtervek készítésérõl, vizualizálásról.

Telefon
+36 1 274-0001
Email
arajanlat@spaceplan.hu