Spaceplan background
Spaceplan envelope

Átadtuk a LOSZ ÉV Lakberendezője 2023 Projekt kategória díját!

| HOME | HIREK | ATADTUK_A_LOSZ_EV_LAKBERENDEZOJE_2023_PROJEKT_KATEGORIA_DIJAT
2023-12-06 Written by: N/A Spaceplan | Átadtuk a LOSZ ÉV Lakberendezője 2023 Projekt kategória díját! |

Ma délután a LOSZ ÉV LAKBERENDEZŐJE 2023 ünnepélyes díjátadón kiderült, hogyan értékelt a szakmai zsűri, a közönség, és támogató cégek. Támogatóként mi is átadhattuk a díjunkat!


A LOSZ Év Lakberendezője 2023 - Projekt díjat, az Europa Design fődíját és egy éves LOSZ tagságot is nyert:
"Karakteres, hangulatos frissítő irodatér több szinten" pályázattal
Rátkai-Rajnai Rózsa  


"Az EURONICS Kft.-től felkérés érkezett új irodatér kialakítására a Budapest, 1112 Budaörsi út 152. szám alatt található, meglévő, többfunkciós épületben, az ehhez szükséges belsőépítészeti koncepcionális és kiviteli tervdokumentáció elkészítésére, ahol szükséges, szakági tervezők bevonásával. Az épület tervezés alá bevont területei három szinten húzódnak. A tervezés fontos kereteit adták az épület formai sajátosságai, a tartószerkezeti vasbeton pillérrendszer, valamint a bérleményként kiadott területek leválasztási vonalai. Megrendelő alapvetően „open-office” jellegű terek kialakítását szerette volna, ahol az egyes cégterületeknek (IT, Beszerzés, Marketing) dedikált zónájuk van, illetve zónán belül is vannak fix (adott dolgozó számára kijelölt) munkaállomások, illetve rotációban használható, szabad munkaállomások..."
A projekt teljes bemutatása itt megtekinthető:
https://evlakberendezoje.hu/2023/palyazatok/47380/

Rátkai-Rajnai Rózsa  


A díjat átvette Katona Etelka, Rátkai-Rajnai Rózsa  tanára.Spaceplan envelope

ÁRAJÁNLAT

Az alábbi elérhetõségek bármelyikén kérheti Kollégáink segítségét már a döntési folyamat legelsõ fázisában, legyen szó iroda- vagy területfelmérésrõl, szakvélemény készítésrõl, berendezési tervezésrõl, szaktanácsadásról, vagy látványtervek készítésérõl, vizualizálásról.

Telefon
+36 1 274-0001
Email
arajanlat@spaceplan.hu