Spaceplan background
Spaceplan envelope

Bicentenáriumi XVII. YBL Bál

| HOME | HIREK | BICENTENARIUMI_XVII_YBL_BAL_1
2014-02-06 Written by: N/A Spaceplan | Bicentenáriumi XVII. YBL Bál |

2014. február 22-én lesz az Ybl Bál, ami az Ybl Emlékév keretében hangsúlyos felütése lesz a bicentenáriumi rendezvénysorozatnak. Jelentkezzen a szakma idei legnagyobb társasági eseményére! A szervező Ybl Egyesület 2014. február 17-ig itt várja a részvételi szándékról szóló regisztrációt. cikk: 2014. február 22-én 19.00 órai kezdettel, az Olasz Intézet - Régi Képviselőház termeiben, az Ybl Egyesület szervezésében lesz a Bicentenáriumi XVII. Ybl Bál.

A bál fővédnöke Dr. Pintér Sándor belügyminiszter, a bál tiszteletbeli védnöke Nicholas Miklós Ybl (Hawaii), a bált köszönti Gina Giannotti igazgatóasszony (Olasz Kulturális Intézet), a bált megnyitja L. Simon László kormánybiztos, az Ybl 200 Emlékbizottság elnöke. A bál háziasszonya Szmodits Júlia, a kitűnő hangulatról a Szerenade szalonzenekar, a báli vacsoráról a Boldogasszony konyhája gondoskodik. A résztvevők között kisorsolásra kerül, egy limitált kiadású Wilkhahn On irodai szék is.

Jelentkezni, február 17-ig lehet, az yblegyesulet@gmail.com e-mail címen. A levélbe mindeképpen írja meg a regisztráló személy-, személyek nevét, és elérhetőségét. A levél elküldését követően az Ybl Egyesület fel fogja keresni.

A részvétel önköltsége 14.000,-Ft. A jelentkezés határideje 2014. február 17. Kérjük, hogy az alábbi mezőben adja meg azt az e-mail címét, ahová február 18-án a részvétel visszaigazolását, valamint kizárólag ezzel a rendezvénnyel kapcsolatban további információt küldhet a szervező Ybl Egyesület.



Spaceplan envelope

ÁRAJÁNLAT

Az alábbi elérhetõségek bármelyikén kérheti Kollégáink segítségét már a döntési folyamat legelsõ fázisában, legyen szó iroda- vagy területfelmérésrõl, szakvélemény készítésrõl, berendezési tervezésrõl, szaktanácsadásról, vagy látványtervek készítésérõl, vizualizálásról.

Telefon
+36 1 274-0001
Email
arajanlat@spaceplan.hu