Spaceplan background
Spaceplan envelope

Bicentenáriumi YBL Bál az Europa Design Hungary támogatásával

| HOME | HIREK | BICENTENARIUMI_YBL_BAL_AZ_EUROPA_DESIGN_HUNGARY_TAMOGATASAVAL_1
2014-02-22 Written by: N/A Spaceplan | Bicentenáriumi YBL Bál az Europa Design Hungary támogatásával |

A Herman Miller és a Wilkhahn gyár székeivel szeretnénk nem csak az ügyfelek, de a tervezők munkakörnyezetét is ergonomikussá tenni!

Hamarosan kezdetét veszi a XVII. Ybl Bál, amely idén Ybl Miklós születésének 200., halálának 123. évfordulóján kerül megrendezésre.
Nagy tisztelettel vagyunk a neves esemény Arany Támogatói, és örömmel sorsolunk ki a bál résztvevő között egy 3D szinkronmechanikás, Wilkhahn On limitált szériás irodaszéket. Ha jelen leszel a bálon, és az este folyamán készítesz egy képet a székről, majd azt elküldöd a marketing@europadesign.hu címre "Ybl On" jeligével, vagy feltöltöd valamelyik közösségi oldalra az #yblon hashtaggel, akkor egy hét díjmentes tesztelést nyerhetsz számos székünk közül válogatva!
A nyertesekről, és az eseményről folyamatosan tájékoztatni foguk benneteket a közösségi oldalakon, melyek akár itt is nyomon követhettek, vagy a tagboard.com/yblon weboldalon.

                              
Köszönjük a tervezőtársadalom bizalmát az elmúlt húsz évben, amely hozzásegített bennünket  Az Év Irodája 2013 fődíj elnyeréséhez!

Jó szórakozást és projektekben gazdag tervezői éveket kíván a XVII. Bicentenáriumi Ybl bál Arany Támogatója,  az Europa Design Hungary Zrt.!

Spaceplan envelope

ÁRAJÁNLAT

Az alábbi elérhetõségek bármelyikén kérheti Kollégáink segítségét már a döntési folyamat legelsõ fázisában, legyen szó iroda- vagy területfelmérésrõl, szakvélemény készítésrõl, berendezési tervezésrõl, szaktanácsadásról, vagy látványtervek készítésérõl, vizualizálásról.

Telefon
+36 1 274-0001
Email
arajanlat@spaceplan.hu