Spaceplan background
Spaceplan envelope

FIABCI World Pix d'Excellence sajtótájékoztató 2024

| HOME | HIREK | FIABCI_PRIX_DEXCELLENCE_2024_
2024-06-07 Written by: Europa Design Spaceplan | FIABCI World Pix d'Excellence sajtótájékoztató 2024 | Fiabci, Europa Design, Sajtótájékoztató, Mol Campus, Néprajzi Múzeum, Magyar Zene Háza

A VÁROSLIGETBEN TALÁLHATÓ A VILÁG KÉT LEGJOBB KÖZÉPÜLETE!


Elkápráztatta a világot a MOL Campus, a Néprajzi Múzeum és a Magyar Zene Háza

FIABCI World Prix d’Excellence 2024: A világ legjobbjai között a magyar ingatlanfejlesztések


A magyar ingatlanfejlesztések három arany és egy ezüstéremmel ismét a világ legjobbjai között szerepeltek az idei FIABCI World Prix d’Excellence elnevezésű Nemzetközi Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázaton – jelentette be Gönczi László, a FIABCI World Prix d’Excellence Bizottság alelnöke, a FIABCI Magyar Tagozatának elnöke a FIABCI, a MOL Magyarország és a Liget Budapest Projekt közös sajtótájékoztatóján, szerdán a Néprajzi Múzeumban. A Szingapúrban megrendezett ünnepélyes díjátadón a MOL Campus két első díjat kapott: elnyerte az irodaház és a környezettudatos építés kategória aranyérmét, így globálisan is a legjobb irodaház lett.  A közcélú létesítmények kategóriában kettős magyar siker született, a zsűri a Néprajzi Múzeumot választotta a világ legjobb középületének és a Magyar Zene Háza is díjat kapott. A FIABCI World Prix d’Excellence pályázat története során 37 ország szerzett arany, vagy ezüstérmet, Európában a legtöbb éremmel Magyarország büszkélkedhet, a világon pedig a negyedik az ország az érmek számát tekintve. Az idei versenyben Malaysia után Magyarország volt a második ország, amelyik a legtöbb elismeréssel távozhatott Szingapúrból az exkluzív díjátadó gáláról.

neprajzi sajtot

Sajtótájékoztató, a Liget Budapest Projekt díjazottjai


A díj történetéről Gönczi László elmondta: pályázat jelentőségét felismerve először Brazília és Malajzia, majd Magyarország is meghirdette saját nemzeti ingatlanfejlesztési nívódíj pályázatát azzal a céllal, hogy a nyertesek képviseljék országukat a FIABCI World Prix d’Excellence pályázaton. Ma már több, mint 20 ország rendezi saját nemzeti pályázatát hasonló megfontolásból. A hagyományoknak megfelelően idén is, a FIABCI Magyar Tagozata által szervezett XXV. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat győztesei vettek részt a nemzetközi pályázaton. Az előző évek sikersorozatát folytatták a magyarországi fejlesztők, amelyek három I. és egy II. díjat nyertek az idei pályázaton. A nemzetközi zsűri nagyra értékelte az új létesítmények kiemelkedő műszaki színvonalát, a környezetbarát technológiák alkalmazását és elismerték a létesítmények társadalmi hasznosságát – tette hozzá.


naprajzi

Európa legkorszerűbb etnográfiai múzeuma, a Liget Budapest Projekt fejlesztése


A FIABCI Magyar Tagozata már meghirdette a XXVI. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatot. Reméljük, hogy az idei pályázat nyertesei ismét sikeresen szerepelenek a 2025 évi FIABCI World Prix d’Excellence pályázaton. A magyar sikereket értékelve a FIABCI vezetése úgy döntött, hogy idén szeptemberben az elnökség Budapesten tartja ülését egybekötve egy „Trade Mission” elnevezésű szakmai rendezvénnyel, amely keretében lehetőség lesz ismertetni a magyarországi ingatlanfejlesztés eredményeit és befektetési lehetőségeket.

magyarzene

Magyar Zene Háza, a Liget Budapest Projekt fejlesztése


A FIABCI Hungary idén huszonhatodik alkalommal rendezi meg a Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatot.

A pályázat szervezését a FIABCI Hungary végzi a Magyar Ingatlanszövetség és az Europa Design segítségével.
A pályaművek fogadása idén szeptemberben, bírálata októberben és az eredményhirdetés novemberben fog megtörténni.

FIABCI XXVI. pályázati felhívás


molcampus

MOL Campus

Spaceplan envelope

ÁRAJÁNLAT

Az alábbi elérhetõségek bármelyikén kérheti Kollégáink segítségét már a döntési folyamat legelsõ fázisában, legyen szó iroda- vagy területfelmérésrõl, szakvélemény készítésrõl, berendezési tervezésrõl, szaktanácsadásról, vagy látványtervek készítésérõl, vizualizálásról.

Telefon
+36 1 274-0001
Email
arajanlat@spaceplan.hu