Spaceplan background
Spaceplan envelope

LOSZ Év Lakberendezője pályázat

| HOME | HIREK | LOSZ_EVI_LAKBERENDEZOJE_PALYAZAT
2023-07-18 Written by: Europa Design Spaceplan | LOSZ Év Lakberendezője pályázat |

LOSZ Év Lakberendezője Pályázat a lakberendező szakma egyik legjobban várt eseménye, mind a tervezők, mind a cégek számára kiemelkedő lehetőség, hogy a szakma és a nagyközönség előtt bemutatkozzon. 

Örömmel tudatjuk, hogy az Év Lakberendezője Pályázat 2023 kiemelt támogató pedig az Europa Design lett. A Kiemelt támogató témaköre az irodabútor, mely termékeket a pályakezdő kategória pályázóinak kötelezően be kell tervezni a pályázati anyagba. 


A Lakberendezők Országos Szövetsége idén 19. alkalommal írja ki az „Év Lakberendezője” pályázatot, mely a szakma legrangosabb és legkomplexebb pályázata.  

Az „Otthon” és a „Projekt” kategóriákban szakmát gyakorló tervezők indulhatnak, egy megvalósult munkával, melyről a tervek mellett az elkészült munka fotóit is be kell adni. 

A „Pályakezdő” kategóriában legfeljebb 3 éve végzett vagy még hallgató tervezők indulhatnak, a feladat kiírásban részletezett, fiktív tervezési feladat megoldásával. 



Spaceplan envelope

ÁRAJÁNLAT

Az alábbi elérhetõségek bármelyikén kérheti Kollégáink segítségét már a döntési folyamat legelsõ fázisában, legyen szó iroda- vagy területfelmérésrõl, szakvélemény készítésrõl, berendezési tervezésrõl, szaktanácsadásról, vagy látványtervek készítésérõl, vizualizálásról.

Telefon
+36 1 274-0001
Email
arajanlat@spaceplan.hu