Spaceplan background
Spaceplan envelope

SIRHA Budapest - NEMZETKÖZI ÉLELMISZERIPARI ÉS HORECA KIÁLLÍTÁS

| HOME | HIREK | SIRHA_2018_
2018-02-09 Written by: N/A Spaceplan | SIRHA Budapest - NEMZETKÖZI ÉLELMISZERIPARI ÉS HORECA KIÁLLÍTÁS |
A gasztronómiát, a szállodaszektort, a vendéglátást, az élelmiszer-kereskedelmet, a sütõipart és még sok egyéb kapcsolódó szolgáltatást lefedve, a Sirha Budapest olyan esemény, amely összehozza az élelmiszeripari szolgáltatások és a gasztronómia minden ágazatát, lehetõség ad a különféle szektorok képviselõinek, hogy megosszák egymással tapasztalataikat, üzleteket kössenek. Ezen szakkiállításon találkozik a szakmai közönség a szektor legjavával, újdonságaival. 
A bemutatott termékkínálaton túl kiemelkedõ szerepe van ebben a színes programkínálatnak, a szakmai elõadásoktól, bemutatóktól kezdve a közétkeztetésben dolgozó szakácsok, a cukrászok, a baristák versenyéig. 

A legutóbbi Sirha Budapest adott otthont annak a Bocuse d’Or versenynek, aminek eredményhirdetésén Európa legjobbjaként a magyar csapat léphetett a dobogó legfelsõ fokára. Az idei Sirha Budapesten a következõ magyar csapat kiválasztása zajlik majd. 

A kiállításra látogatók velünk is találkozhatnak az A pavilonban a Hotelier International partnereként.


Spaceplan envelope

ÁRAJÁNLAT

Az alábbi elérhetõségek bármelyikén kérheti Kollégáink segítségét már a döntési folyamat legelsõ fázisában, legyen szó iroda- vagy területfelmérésrõl, szakvélemény készítésrõl, berendezési tervezésrõl, szaktanácsadásról, vagy látványtervek készítésérõl, vizualizálásról.

Telefon
+36 1 274-0001
Email
arajanlat@spaceplan.hu