A gasztronómiát, a szállodaszektort, a vendéglátást, az élelmiszer-kereskedelmet, a sütõipart és még sok egyéb kapcsolódó szolgáltatást lefedve, a Sirha Budapest olyan esemény, amely összehozza az élelmiszeripari szolgáltatások és a gasztronómia minden ágazatát, lehetõség ad a különféle szektorok képviselõinek, hogy megosszák egymással tapasztalataikat, üzleteket kössenek. Ezen szakkiállításon találkozik a szakmai közönség a szektor legjavával, újdonságaival.
A bemutatott termékkínálaton túl kiemelkedõ szerepe van ebben a színes programkínálatnak, a szakmai elõadásoktól, bemutatóktól kezdve a közétkeztetésben dolgozó szakácsok, a cukrászok, a baristák versenyéig.
A legutóbbi Sirha Budapest adott otthont annak a Bocuse d’Or versenynek, aminek eredményhirdetésén Európa legjobbjaként a magyar csapat léphetett a dobogó legfelsõ fokára. Az idei Sirha Budapesten a következõ magyar csapat kiválasztása zajlik majd.
A kiállításra látogatók velünk is találkozhatnak az A pavilonban a Hotelier International partnereként.