Spaceplan background
Spaceplan envelope

Gratulálunk Pohner Ádám, a balatonszemesi Kistücsök Étterem séfhelyettese gyõzeleméhez!

| HOME | HIREK | SIRHA_2018_HORECA_
2018-02-09 Written by: N/A Spaceplan | Gratulálunk Pohner Ádám, a balatonszemesi Kistücsök Étterem séfhelyettese gyõzeleméhez!  |
Gratulálunk Pohner Ádámnak, a balatonszemesi Kistücsök Étterem séfhelyettesének a gyõzelemhez! 
Pohner Ádám, a balatonszemesi Kistücsök Étterem séfhelyettese nyerte a Bocuse d’Or nemzetközi szakácsverseny magyarországi döntõjét csütörtökön Budapesten a SIRHA szakkiállításon. Õ képviselheti az országot az európai döntõn júniusban Torinóban.
A konyhai és a kóstoló zsûriben összesen 24 séf foglalt helyet, köztük a két évvel ezelõtti európai döntõ gyõztese, Széll Tamás is, aki Torinóban a zsûri elnöke lesz.

(MTI Fotó: Balogh Zoltán)
 
Ezen rangos esemény mellett a kiállításra látogatók VR szoftveres programunkkal virtuális látogatást tehettek egy valódi irodában, egy berendezett loft lakásban, vagy akár a tenger mélyén, a kék bálna birodalmában. Mind a felnõttek mind a gyerekek nagyon élveztél a bemutatót. További képek az eseményrõl ide kattintva!
Spaceplan envelope

ÁRAJÁNLAT

Az alábbi elérhetõségek bármelyikén kérheti Kollégáink segítségét már a döntési folyamat legelsõ fázisában, legyen szó iroda- vagy területfelmérésrõl, szakvélemény készítésrõl, berendezési tervezésrõl, szaktanácsadásról, vagy látványtervek készítésérõl, vizualizálásról.

Telefon
+36 1 274-0001
Email
arajanlat@spaceplan.hu