Spaceplan background
Spaceplan envelope

Skanska Green House - Az Év Zöld Ingatlanprojektje 2013

| HOME | HIREK | SKANSKA_GREEN_HOUSE_-_AZ_EV_ZOLD_INGATLANPROJEKTJE_2013_1
2014-02-20 Written by: N/A Spaceplan | Skanska Green House - Az Év Zöld Ingatlanprojektje 2013 |

A 2012. decemberében átadott Green House a magyar irodapiac legzöldebb ingatlanfejlesztési projektje, és egyben az első budapesti irodaház, amely a LEED tanúsítási rendszer szerint platina fokozatot kapott, kiemelkedően magas pontszámmal. A zöldépület bérlői a fenntartható fejlődés iránti elkötelezettség, a kreativitás, valamint a munka- és költséghatékonyság együttes előnyét élvezhetik.

Az "A" kategóriás ingatlan Budapest XIII. kerületében, a Kassák, Tüzér és Lőportár utcák által határolt területen épült, közvetlen szomszédságában található a Kassák Park. Tervezőink célja volt, hogy munkavégzés szempontjából ideális, emberi léptékű tereket alakítsanak ki, miközben mikro- és makro környezetünk megóvására is kiemelt hangsúlyt fordítottak. A projekt valamennyi fejlesztési fázisában a legmodernebb környezetvédelmi megoldásokat és zöld technológiákat alkalmaztuk annak érdekében, hogy az épület ökológiai lábnyomát minimalizáljuk, valamint az energiafelhasználást és CO2 kibocsátást csökkentsük.

A Green House 17.800 négyzetméternyi területet kínál a bérlőknek 8 emeleten, valamint 252 parkolót a mélygarázs 3 szintjén.

Az irdaház tetőterasszal, gyönyörű belső kerttel, többszintes mélygarázzsal és biciklitárolóval is rendelkezik.

Az egyszerű megközelíthetőség és a meglévő szolgáltatások széles skálája már a terület kiválasztásnál is fontos szempont volt, és az elkészült projektnek is fontos értékei. A Váci út közvetlen közelében, mégis zöld környezetben található Green House tömegközlekedéssel, autóval és kerékpárral egyaránt könnyen megközelíthető. A környéken rendelkezésre álló szolgáltatások széles skálája mellett a Skanska további kereskedelmi egységekkel (étterem, kávézó, autómosó, ATM) gazdagította az irodaház szolgáltatásait.

Többek között ebben az irodházban kapott helyet az Avis Budget Group irodjáa is, ami idén elnyerte az Év irodája 2013 díjat is.

Bővebb információt a Skanska és Greenhouse hivatalos oldalán találhat.

Cikk és képek forrása: Skanska

Spaceplan envelope

ÁRAJÁNLAT

Az alábbi elérhetõségek bármelyikén kérheti Kollégáink segítségét már a döntési folyamat legelsõ fázisában, legyen szó iroda- vagy területfelmérésrõl, szakvélemény készítésrõl, berendezési tervezésrõl, szaktanácsadásról, vagy látványtervek készítésérõl, vizualizálásról.

Telefon
+36 1 274-0001
Email
arajanlat@spaceplan.hu