Spaceplan background
Spaceplan envelope

SZOLGÁLTATÁSOK

| HOME | SZOLGALTATASOK | ARCULAT_ES_GRAFIKAI_TERVEZES
ARCULAT ÉS GRAFIKAI TERVEZÉS

Az arculat minden vállalkozás fontos alapja, hiszen a tudatosan vállalt azonosság különböztet meg minden céget a többitől. Az arculat nagyon komplex rendszer, amit nehéz külön tételekként elemezni. Az arculatot színek, képek, formák, használt betűstílusok és logók határoznak meg, de sok esetben hangok is.Az arculat stíluselemei megjelennek bannereken, reklámtárgyakon, de még a névjegykártyán is.
Ezt az egységes megjelenés kialakítását nevezik arculattervezésnek. Az arculat kialakítása szóba jöhet márka esetén is, hiszen a terméklogó, márkalogó meghatározása után mindent ahhoz érdemes igazítani, a sikeresség megvalósításának érdekében. A konzultáció után munkatársaink elkezdik kiépíteni a vállalat arculatának koncepcióit.


Ha megvan a cég vagy termék logója, akkor ehhez igazítva történik meg a színvilág, a képek és a formák, valamint a betűstílusok kiválasztása, ha viszont a logó tervezés az első lépés efelé, abban is szolgálatára lehetünk. Igény szerint a meglévő logó felújítását is terelhetjük a kívánt színvilág felé. Mivel a logók vektorgrafikusak, utólag is nagyíthatók és változtathatók. A logó elkészülése után kezdődik a logó körüli layout tervezése, amit az arculati kézikönyv is meghatároz. Az alapvető grafikai elemek, a kiválasztott fontok és a színvilág fixálása után következnek az alapvető, személyesenis használt elemek kidolgozása, mint például a levélpapír, a boríték, valamint a névjegykártya.Szintén ide tartoznak a nyomdai kiadványok arculatának meghatározása is. Ha a vállalat honlapot szeretne, ennek is igazodnia kell a meglévő elemekhez, ezt figyelembe véve a weblap-koncepciót is kiépítjük. Sok arculattervező cég nem fogalja szolgáltatás csomagjaiba az olyan plusz elemeket, mint például az e-mail aláírás, a bélyegző, a CD-DVD borító vagy a matrica megtervezése, viszont a Logó Doktor ebben is nagy segítséget nyújt. Az arculattervezés az anyagok átadásával zárul, mégpedig CD-n, olyan formátumban, ami használata későbbi arculati elemek beiktatásakor is alkalmazhatók.


Spaceplan envelope

ÁRAJÁNLAT

Az alábbi elérhetõségek bármelyikén kérheti Kollégáink segítségét már a döntési folyamat legelsõ fázisában, legyen szó iroda- vagy területfelmérésrõl, szakvélemény készítésrõl, berendezési tervezésrõl, szaktanácsadásról, vagy látványtervek készítésérõl, vizualizálásról.

Telefon
+36 1 274-0001
Email
arajanlat@spaceplan.hu