Spaceplan background
Spaceplan envelope

VR TERVEZÉS

| HOME | SZOLGALTATASOK | VR_TERVEZES
VR TERVEZÉS vr szemüveg, vr tervezés, vr technológia,tervezés, irodatervezés

Hiszünk benne, hogy a magas design értékű terek berendezéséhez még a megvalósulásuk előtt érzékeltetni kell a végleges térélményt. Ezért a hagyományosnak mondható fotorealisztikus látványterveken túl cégünk a virtulális valóság megjelenítését is vállalja.A VR technológiájával különféle háromdimenziós modelleket, tárgyakat, belső tereket, épületeket és tájrészleteket teszünk saját testünk és végtagjaink számára 100%-ban valósághűen érzékelhetővé.A virtuális térben a berendezés a valóságosnak megfelelő elrendezésben, arányban és méretben, végső színeiben és érzékelhető felületi struktúrával jelenik meg. A tér és a tárgyak bejárhatóak, körbejárhatóak a szemünkre helyezett szemüveg segítségével. Valódi lépéseket tehetünk a térben és 360 fokban forgathatjuk tekintetünket. A vezeték nélküli kontrollerek - melyek kezeinket szimbolizálják - nem csak virtuális ugrások formájában könnyítik meg a virtuális térben történő közlekedést - hanem segítségükkel akár interakcióba léphetünk a környezetünkkel, megérinthetünk tárgyakat, érezve azok arányait és távolságát. Virtuális kezeinket végig látjuk a térben, így a különféle tárgyak mérete, egymástól való távolsága is érzékelhető. 2017 nyarától már a felületek színei is megválaszthatóak, valós időben felkínált - előre programozott - színválasztékból.VR-Design utómunkával videó LINK

Nincs több meglepetés: ez a valóság!!

Fotorealisztikus látványterveinket VR-Design utómunkával valós időben bejárhatóvá tesszük! A szemüveg és a konzolok segítségével a színek és felületek változtathatóak egy kattintásra! Tökéletes térérzet, a méretek és arányok, a színek és fényviszonyok végső összhangját érezhetik! Ingatlanfejlesztők, építészek, belsőépítészek és bármilyen közületi vagy magán külső vagy belső tér használójának 100% VALÓSÁGgal ajánljuk! Várjuk az Europa Design VR Design Labjában!

További részletek: http://spaceplan.hu/szolgaltatas/vr-latvanytervekA virtuális modellek alapja a megrendelő által - vagy általunk elkészített - alap tervrajz és anyagspecifikációs csomag, vagy egy már meglévő háromdimenziós térmodell.
Szolgáltatásaink a legtöbb 3D tervezőprogrammal kompatibilisek, így bármilyen épületmodell megjeleníthető virtuális valóságban, legyen az egy teljesen berendezett irodaterület, étterem, hotel lobby, üzlethelyiség, szerkezetkész családi ház vagy akár berendezett lakásbelső valóságos kilátással a kertre.Az elkészült virtuális terek bejárására a bemutatótermünkben berendezett VR Stúdióban van lehetőség vagy az ügyfél által megjelölt helyen 20 perces helyszíni előkészítés után.


A virtuális valóság előnyei:

- Befektetői szinten már megvalósulás előtt eldönthető az ingatlan vagy egy bonyolultabb tárgy beruházási sikere.

- Az életnagyságú épület és tárgymodell valósághű megjelenítése, azelőtt hogy a tényleges kivitelezés-gyártás megkezdődne   költséghatékony módon.

- Már a koncepció tervezéskor bejárható az ingatlan, így a további tervezést és az ügyfelek véleményezhetőségét is segíti.

- Ügyfeleink már a bejáráskor a saját magasságukból adódó szemszögből láthatják a tereket, érezhetőek a térbeli arányok, mélységek,  méretek, így könnyedén észrevehtővé válnak az esetleges tervezési hibák, mint például a közlekedők elégtelensége, a függesztett lámpatestek zavaró, kitakaró hatása, a vizes helyiségek nehéz használata vagy a változó belmagasságból fakadó térérzet.

- A bejárás során ellenőrizhetjük virtuális kezeinkkel az adott tárgyak megfelelő pozícióját és méretét. A virtuális tér fénymérési technológiájának köszönhetően ellenőrizhetővé és módosíthatóvá válik a különféle helyiségeket érő természetes fénybesugárzás és a mesterséges fények aránya.

- Érvényesülnek a színes felületeken létrejövő reflexiók, ezáltal a végső színhatás is észlelhető testünk mozgásának hatására is.

- A virtuális tér valódi sétával járható be, így a távolságok is felmérhetőek. Lakberendezési fázisban a különféle bútorok, padló és falburkolatok, berendezési tárgyak és kiegészítők színvariációi könnyedén ellenőrizhetőek és akár szabadon változtathatóak egy kattintásra.

Különbség:  3D fotorealisztikus renderek és VRDesign

Célja:  Valósághű felületek és színek statikus Virtuálisan bejárható térélmény nyújtás ábrázolása Valósághű megjelenítés: 99% 95%


Elkészítési idő: 100m2 2 nap - 3 nap
Variációk új beálliítások elkészítése: 2 nap: 1 sec.
Tökéletes tér-érzet biztosítása: 70% - 99%
VR szemüvegek - ajánlatMég több információ és látványtervezési referencia: http://spaceplan.hu/

Spaceplan envelope

ÁRAJÁNLAT

Az alábbi elérhetõségek bármelyikén kérheti Kollégáink segítségét már a döntési folyamat legelsõ fázisában, legyen szó iroda- vagy területfelmérésrõl, szakvélemény készítésrõl, berendezési tervezésrõl, szaktanácsadásról, vagy látványtervek készítésérõl, vizualizálásról.

Telefon
+36 1 274-0001
Email
arajanlat@spaceplan.hu